tirsdag den 14. april 2009

Sidste shopperier og dating-tanker

Shoppede lidt her først på måneden. Her er hvad det blev til.


Brune wedges fra h&m til 269 kronerGammel rosa t-shirt med pufærmer fra Vero Moda, 99 kr.


Mørkeblå nederdel fra Vero Moda sat ned til 75 kr. Den mangler øverste knap, men har en ekstra, som jeg skal have syet i.

Har tænkt mig at tage nederdelen og t-shirten på fredag, når jeg skal på date. Skoene må jeg hellere droppe, for vi har aftalt at mødes og gå en tur om aftenen. Nok ikke smart i så høje hæle.

Jeg har ellers glædet mig rigtig meget til den date, men nu er jeg blevet lidt lunken. Synes bare ikke at han virker så "på" længere. Til at starte med skrev vi lange mails, og klikkede rigtig godt. Men nu er hans mails mere kortfattede og lidt kedelige... Jeg ved ikke... Han skriver også med andre, og jeg ved godt at det er gamet sådan et datingsted, men jeg synes alligevel det er lidt u-dedikeret. Men det er måske bare fordi, det er min egen tilgang. Jeg kan ikke koncentrere mig om at opbygge en forventning, hvis jeg skriver med flere på en gang.
Nå. Jeg håber alligevel, han er et hit. Jeg trænger til en forårsflirt, nu hvor "Dr. Hook" har droppet mig.

2 kommentarer:

  1. Dejlige sko, dem kunne jeg da også godt hapse!

    Pøj pøj med date, og måske er det ikke så tosset at du ikke kan opbygge en forventning - så er der en chance for ikke at forestille sig en hel masse, men i stedet blive glædeligt overrasket ;-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er naturligvis sandt... Men jeg mister ligesom interessen, når der ikke rigtig sker noget...

    SvarSlet

Blog-arkiv