onsdag den 15. april 2009

Christ.

Nå. så skal man ikke på date alligevel. Godt så.

Hej Natascha,

Jeg er lidt ked af denne her mail. Men vil være helt ærlig og sige, at jeg har fået en del henvendelser, sikkert fordi jeg er ny her i forumet. Jeg har jo også skrevet lidt med andre end dig...dog ikke så lange og hyggelige breve! Men jeg mødtes med én i går aftes og det gik "desværre" meget godt. Jeg vil derfor gerne aflyse vores aftale på fredag, da jeg gerne vil give dette en lille chance, eller i det mindste ikke blande tingene sammen.
Jeg håber, du forstår - hvis ikke, kan jeg måske også godt forstå det. Men jeg vil dog stadig synes, det kunne være sjovt at sige hej til dig en dag! - jeg må jo nok indrømme, at der er langt mellem piger, der er fan af Thor Heyerdahl...


...Og hvad nummer gang er det lige at det her sker for mig? 1000? Der er altid lige en der kommer mig i forkøbet. Og sjovt nok, så er det aldrig mig, som nogen vælger frem for en anden. Der er sgu aldrig nogen, der har fået en mail fra en fyr om at han har mødt mig. Christ.
Nu er kærlighed og forhold droppet forever!
Jeg bliver droppet af mænd, som ikke en gang har mødt mig!

6 kommentarer:

  1. Halv fesen mail, if you ask me! Alt godt kommer til den, der venter. Husk det :-)

    C

    SvarSlet
  2. Hæ ja, du har ret. Men jeg er såååååå træt af at vente!

    SvarSlet
  3. Du kan da i hvert fald konstatere, at du har gode instinkter, Natascha! Du havde luret, at fyren var lunken. Det er da ret godt gået af dig - det kan ellers være svært at fornemme den slags vibes via mail.

    SvarSlet
  4. Hm, tja, det er naturligvis sandt. Men det er en ringe trøst. Især når mine instinkter siger mig, at jeg aldrig får en kæreste igen!

    SvarSlet
  5. Jeg synes det er en fin nok mail.
    Du kunne også være blevet brændt rigtigt af - på selve daten. Han skriver i det mindste i ordenlig tid, og sådan er betingelser jo nu engang på dating.
    Men selvfølgelig er det aldrig fedt, især ikke når man har set frem til mødet.
    Husk, at det du fokuserer på er det du styrer imod!
    Så prøv med: Jeg får selvfølgelig en kæreste, han er derude et sted, jeg har bare ikke mødt ham endnu :)
    Op på dating-hesten igen, Nat!

    SvarSlet
  6. Dating-hesten? Ha ha... Ja, tilfældigvis har en fyr skrevet til mig i dag. Måske ikke umiddelbart min type, men virker sjov og sød... Så nu ER jeg på datinghesten igen.

    SvarSlet

Blog-arkiv