torsdag den 1. november 2012

Kald mig bare en svag sjæl

Jeg har ingen penge. VIRKELIG ingen, men alligevel kunne jeg ikke modstå fristelsen til at køre over og lure på Lola Ramona-lagersalget, som jeg her til morgen opdagede skulle finde sted. Men så var de der ligesom, de sko, som jeg har sukket over i et par måneder. Til ca. halv pris. Men jeg skulle jo ikke købe noget, bare kigge lidt... Så mødte jeg en lidelsesfælle, min kærestes veninde, og hun synes også, at Lola Ramonaer er en menneskeret... Og skulle selv have sko. Så hvis vi slog os sammen, ville vi få yderligere rabet, og pludselig havde jeg købt ønskeskoene til lidt under halv pris. Fuck så, at jeg skal leve af havregrød resten af måneden, ikk???

(og ja, jeg er vældig, vældig glad for sko med farvet snude, som ligner mine dansesko)

6 kommentarer:

 1. Two tones! <3
  Svagheder kan også være styrker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, ja, sandt, men jeg har godt nok svært ved at se hvordan i det her tilfælde ;o)

   Slet
  2. Jeg aner det heller ikke, men se nu hvor glad du er. Du forstår at gøre dig selv glad. Styrke?

   Slet
 2. Hvor er de fine! Jeg måtte også hjem med to par støvler og to par sko i tirsdags :-S :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nyt fodtøj er virkelig toppen! Uh, støvler lyder også dejligt - tillykke med dine køb. Jeg nød mit køb heeeele aftenen i går :o)

   Slet
 3. Så fede sko du har købt dig her :-) Jeg har savlet over denne sko rigtig længe, så kan godt forstå du ikke kunne modstå fristelsen. Havregrød resten af måneden, pyhaaaa november kan vist blive lidt lang :-( Men når måneden er omme, kan du stadig glæde dig over de skønne sko.
  Rigtig god aften til dig fra mig :-)

  SvarSlet