lørdag den 16. juni 2012

Det havde du nok ikke set komme!

Nåmen... Skulle vi ikke bare sige, at det skulle til at være slut med den lange blogpause? Nu gider jeg ikke det mere.

Hvad sker der ellers? Arbejde... Danse. Det sædvanlige. Danser mere nu, og der følger en masse sociale arrangementer med i kølvandet, og det er skideskægt. Men jeg er tit også træt, fordi jeg er ude ret mange hverdagsaftener om ugen.

I dag har jeg været på et kursus, hvor jeg har brugt hele dagen på at sidde og pille mig selv i navlen og komme frem til, at jeg er en freak. Eller. Noget i den stil. I hvert fald at jeg er splittet mellem gerne vil finde ro og vide, hvad jeg vil - mens jeg på den anden side stritter imod, fordi der er noget i mig, der insisterer på at være udefinerlig. Og at det er derfor jeg ALDRIG ved, hvad jeg vil eller hvad jeg har lyst til og føler. Aldrig kan beslutte mig. Det vidste jeg egentlig godt, men nu fik jeg lidt ord på. Det var rart, men hvis jeg ikke var træt i forvejen, så var jeg det i hvert fald bagefter.
Nu sidder jeg med et glas rødvin og er på den ene side meget træt - og på den anden side keder jeg mig. Skulle have været ude og danse i aften, men det er udendørs, og ifølge DMI, så kommer der en masse regn lige netop kl.22, hvor dans starter, så dem, jeg skulle danse med, har aflyst. Æv.

Så jeg bliver nok bare her (sidder også i nattøj nu) og laver 1000000 blogindlæg ;o)

2 kommentarer:

  1. Hurra! Du er tilbage! Jeg har været til Copenhell og se Marilyn Manson- i silende regnvejr, så det var meget godt du blev hjemme i sofaen. :)

    SvarSlet
  2. FEdt, du opdagede det :o) Uh, jeg håber Marilyn Manson var fedt, selvom det regnede. Koncerter i regn kan også have sin charme... Eller. Noget i den stil ;o)

    SvarSlet