tirsdag den 23. august 2011

tirsdag

Lidt opdateringer herfra... Mest på mit liv generelt. Det er jo meningen, at jeg i næste uge begynder at læse en ny kandidatoverbygning, og de sidste uger har været hektiske! Først for to uger siden fik jeg mine undervisningstider at vide og kunne begynde at lede efter job for real. Har fået skrabet mig lidt sammen.
For det første skal jeg have et hold på en sprogskole to aftenener om ugen. Og så har jeg fået et hold med 14 10. klasse-elever der skal have dansk som enkeltfag - er jeg ret spændt på, for eftersigende kan de godt være en flok døgenigte (ja, det skrev jeg - ordet må ikke forsvinde), så jeg skal vist ikke forvente at mere end halvdelen møder op. Jeg har aldrig haft tiendeklasser før - og egentlig bryder jeg mig jo ikke synderligt om at undervise i det hele taget. Mit 3. job er noget tilkaldevikar på en skole i nærheden - altså mere undervisning :o( Det er heller ikke optimalt for mig ikke at vide hvad jeg har af arbejde og hvad jeg får ind - det stresser mig helt vildt og er nok primært derfor jeg slet ikke kan falde i søvn for tiden. Jeg karter rundt og tankerne farer hid og did med ting jeg skal huske, mails der skal skrives, beskeder der skal gives og bekymringer om at skal bruge så meget tid på undervisning, når jeg i virkeligheden hader det. Men det er bare dét der giver mest... Anyway, om lidt, når jeg trykker på udgiv, skal jeg til et for mig lidt mere attraktivt studiejob - problemet er bare at det jo er meget ringe betalt. Men tror bare, jeg vil synes, det er meget sjovere.

Derudover har jeg intet fået at vide om undervisning. Måtte skrive til studievejlederen og få mine timer, for lektionskataloget er ikke kommet endnu.

Men jeg har også lavet utroligt mange hyggelige ting på det sidste! Fødselsdage, bioture, venindehygge og meget mere. Det har jeg bare ikke tid til at skrive om lidt nu.

Men jeg har netop lagt en masse billeder op på flickr, og jeg håber på at jeg kan nå et lille blogindlæg mere senere. For i morgen skal jeg passe barn hele dagen, og så skal jeg tidligt op torsdag og til Berlin - hurra! Jeg glæder mig riiiiiiigtig meget og har ikke været der siden 2008. Har en del planlagt, men den største plan er bare at hygge mig og hænge ud.

Jeg siger Hej for nu!

4 kommentarer:

 1. Puh, kan godt forstå det er stressende, men det lyder til, at du er på rette vej. Ha' den dejligste tur til Berlin, jeg er misundelig!!!

  SvarSlet
 2. Tak, Ditte, det håber jeg, jeg er! Synes selv at samtalen gik godt, men de havde fire andre end mig til samtale, så jeg er ikke så optimitisk. Men det er jeg til gengæld omkring min tur til Berlin! Glæder mig så meget. Jeg skal bl.a. til den sejeste 20ér-boheme-fest, som jeg også var til i 2007 - så skal jeg dulles op!

  SvarSlet
 3. Hvad læser du til? :) Jeg troede du var lærer.. :)

  SvarSlet
 4. Det er rigtigt at jeg arbejdede som lærer i et par år, MissMarie :o) men jeg er cand.mag. i dansk og kulturformidling og selvom jeg på mange måder var glad for at være lærer, så har det aldrig været dét, jeg ville. Nu skal jeg læse en ny overbygning, så jeg bliver cand.scient.bibl. på IVA. Er spændt!

  SvarSlet