torsdag den 3. oktober 2013

Slut med Amager om lidt

Der kan godt nok se velfriseret ud i mit lille hjem... Når man venter på en fotograf, der skal tage billeder til salgsopstillingen, og de fleste ting enten er blevet smidt ud eller står opmagasineret nede i kælderrummet. 


Det bliver underligt at flytte. Flytte fra Amager, som jeg er vældig glad for, og flytte fra lejligheden her, så jeg har boet i i lige 13 år. Men det bliver også så fint at bo rigtigt med ham, jeg elsker - og at mine ting nu skal stå det. Dem jeg har fået lov at flytte med altså ;-)

6 kommentarer:

 1. Held og lykke med flytteprojektet (: - skulle du få lyst til at kyle dit smukke spisebord ud, så se om du ikke kan kaste til Aalborg - det er bare fedt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne!
   Åh, det værste er, at det spisebord SKAL kyles ud. Men jeg kan ikke rigtig kyle det helt til Nordjylland. Hvis det kan trøste, så er det ikke i ret god stand, og udtrækspladen passer ikke rigtigt. Niels har nemlig et endnu finere spisebord.
   (og kan du hente det, er det naturligvis dit )
   K.h. Nat

   Slet
 2. Årh. Bare jeg kunne købe din dejlige lille lejlighed. Jeg er så pjattet med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver virkelig grænseoverskridende at flytte fra den!

   Slet
 3. Din lejlighed er så fin - jeg kan godt forstå det bliver mærkeligt at skulle skilles fra den. Men hvor er jeg også glad for, at du skal flytte sammen med ham, du er allergladest for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det bliver så skønt at bo "rigtigt" sammen. Og at kunne bruge mine ting igen :)

   Slet