torsdag den 2. maj 2013

Nu med blogchallenge

For at få lidt gang i bloggen igen, har jeg besluttet mig at slå følge med Line  og lave denne daglige blogchallenge. Ved godt, at det den der squatchallenge, der er populær for tiden, men DET gider jeg ikke.


Dagens udfordring er et billede af mig selv taget for nylig - og 5 random facts. Here we go....
Det her billede blev taget i mandags. I mandags var det Dansens Dag, som falder d. 29. april hvert år. Sidste år var jeg med i en stor flashmob på Hovedbanegården - og i år var jeg med i en noget mindre flashmob, hvor vi var tre Holgere, der førte an i en Charleston-rutine på fire af Kbhs pladser. Det var ret sjovt, men det kunne have været sjovere, hvis vejret havde været godt, og der rent faktisk havde været folk på pladserne. Men således ser jeg altså ud i Holger-outfit.

5 Random facts om mig:
1) Jeg har arbejdet som pizzabud på scooter. I én dag.
2) Jeg har optrådt på en valgplakat for Enhedslisten sammen med en gammel dame med lilla hår.
3) Jeg kan ikke fordrage lakrids.
4) En af mine største drømme er at få en veranda, som jeg skal sidde på om sommeren, mens jeg drikker rødvin og hører Ella Fitzgerald.
5) Jeg har været med i For lækker til love.... Nej, jeg var ikke på date med én af deltagerne eller selv en af dem. Jeg havde en af deltagerne inde til en fotografering på mit job, og han havde så filmholdet med.

3 kommentarer:

 1. Ej, Natascha - findes der mennesker, der ikke kan lide lakrids? Finder du et lager, så send det gerne min vej!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Det glæder jeg mig til :) jeg vil læse hver eneste indlæg :)

  SvarSlet
 3. Hey, du læser med hos mig?! :)

  Tænk, at man kan lære noget at kende om folk man ellers troede man kendte godt. Kan slet ikke se dig for mig på en scooter ladet med pizza! c",) Og elsker, du har optrådt på Enhedslistens valgplakat - hvor kan man få den at se? :)

  - Line

  SvarSlet