lørdag den 3. marts 2012

Mere strut!


Jeg holder fødselsdag i aften - og har indført totalt strutskørt-tyl-helvede til mit outfit :o) Syntes jeg, jeg trængte til. Jeg har købt ny kjole (prikker nederst i billedet) over nettet, som desværre er for stor, men jeg har besluttet mig for, at den nok kan sys ind og at det indtil videre kan klares med et fint bælte. Og skørt helvede.

Sidder p.t. med kvalme, fordi jeg ikke kunne lade være med at prøvesmage hele tiden, mens jeg lavede lagkager. Især lagkagen med nutella og banan - den bliver virkelig god! Men altså... Jeg burde jo ikke sidde her. Jeg har ikke ryddet op, jeg skal hente stole, i bad, sætte noget hår og spise noget inden gæster arriverer.

Jeg havde en dejlig fødselsdag i går!
Først passede jeg barn, og vi var lidt ude og nyde vejret og smuttede også forbi Lagkagehuset, hvor vi mødte med Rie, der købte lækker lagkage til os. Da jeg fik fri skaffede jeg mig strutskørte og mødtes så med Stine og Dorthe, der havde inviteret mig ud at spise på Manfreds på Jægersborggade. Vi havde det rigtig sjovt og hyggeligt, og gik bagefter på Retro for at få lidt gode øl inden vi sagde godnat. Det var Dorthes første rigtige aften ude efter fødslen, så hun blev fuld af ingenting og var sød og sjov. Og så spurgte hun, om Stine og jeg ville stå faddere for den lile Georg, og det gjorde mig så glad, så glad :o)

Nå! Stole! Bad! Hår! Tyl!

5 kommentarer:

 1. Hov, tilykke med fødselsdagen:)

  /Maja-Louise

  SvarSlet
 2. Det er bare en rigtig god blog du har dig:)

  SvarSlet
 3. Venter spændt på en opfølgning :-)

  SvarSlet
 4. Super fed nederdel!! hvor har du købt den? Har så længe nu søgt en struttende nederdel i nude/creme farve men uden held :-(

  SvarSlet
 5. Jeg faldt også over din blog - den er rigtig fin;)

  SvarSlet