søndag den 15. januar 2012

Rødt! Pt. 1.

Her i aften påtænker jeg at farve mit hår rødt. Jeg har haft denne ultrarøde hårfarve liggende i over et år men aldrig fået mig taget sammen til at bruge den. Og lige i øjeblikket går mine grå stænk mig temmelig meget på, så nu skal det være!

Farven hedder Hypnotic Red.

Sandsynligvis ender jeg med at blive svært skuffet, for der er kun én måde at farve mit meget mørke hår rødt på - ved at afblege det først. Men med nogle års mellemrum prøver jeg naivt igen. Jeg kan dog ikke huske, om jeg nogensinde før har prøvet liiiiige præcis denne her røde, så MÅSKE! Vender tilbage, når jeg har farvet...

.... I øvrigt, så ved jeg godt, at jeg var supernederen sådan at nævne en date som en slags teaser, for så aldrig vende tilbage til det igen. Men. Det vil jeg nu stadig undlade. Så UNDSKYLD ;o)

Dagen i dag er gået med 5 timers workshop i Lindy Hop - det var ret sjovt, men det er lidt nederen, at jeg ikke kan starte på selve undervisningen i morgen, som det ellers er meningen, fordi jeg går til Solo Charleston på det tidspunkt. I samme forening. Synes, det er lidt utjekket, at de har lagt det på samme tid, men det er vist bare bad luck. Har tænkt mig at skrive en mail og høre, om der ikke er noget at gøre, så jeg i stedet kan komme på næste begynderkursus. Det var ret udfordrende - jeg har aldrig prøvet pardans før, og det var næsten umuligt for mig at lade mig føre... Hvad kan jeg sige?? Jeg kan vel ikke gøre for, at jeg er en selvstændig kvinde ;o) Er sgu ikke vant til at skulle trækkes rundt i manegen på den måde. Prøver at se det fra den lyse side...
Efter workshoppen smuttede jeg på lynvisit hos en sød én og cyklede så ud til Stine, der havde lovet at printe nogle papirer for mig. Det var den dag!

Ser frem til den kommende uge, ikke mindst i morgen, der byder på sjove ting på job.
Og tirsdag glæder jeg mig også rigtig meget til :o)

Mit humør er lidt skørt for tiden. Meget op og ned. Det ene øjeblik er jeg i supergodt humør og vildt glad. Det næste er jeg trist og usikker på alt - dog mest mig selv. Men så bliver jeg pludselig halveuforisk! Og så bliver jeg glad igen. Måske er jeg bare præmenstruel ;o)

Vender tilbage med update på hårsituationen.......

13 kommentarer:

 1. Jeg har omtrent samme hårfarve som dig (inkl. grå "stænk"), og som du selv er inde på, så kan man (= mig) kun få den røde farve ved at afblege det først. Men det har jeg nu også gjort selv - det skal jo ikke være pænt-pænt, når der skal rødt i bagefter. Til gengæld bliver det pænt bagefter.

  Måske skulle jeg snart have rødt hår igen? Kan bare ikke finde ud af om jeg har lyst, når jeg nu har kort hår...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona! Klart, jeg synes du skal farve det korte hår rødt! Synes altid at kort rødt hår ser vildt godt ud. Ja, jeg kan selvfølgelig prøve selv at afblege mit hår inden favningen - jeg har aldrig prøvet det før og er bange for, at jeg ødelægger det ;o)

   Slet
  2. Det kan være jeg skulle overveje det en ekstra gang. Rødt hår ér pænt.

   Jeg var også nervøs første gang jeg skulle afblege, men har gjort det en del gange uden problemer. Det er jo noget andet, hvis man gerne ville have lyst hår - for altså det er ikke en pæn farve man får, når man afbleger. Mit bliver sådan en blanding af tisgul og bæbrunt - men så skynder man sig jo bare og smide det røde i ;)

   Slet
 2. Uuuuuha, jeg har haft min tørn med rødt hår! De første par gange jeg fik det farvet var jeg meget, meget utilfreds! Så endte jeg heldigvis med at få en god oplevelse til sidst! Jeg tror det bliver godt denne gang. Hypnotic red lyder ikke helt skidt ;D

  jeg ville satse på præmenstruel hvis jeg var dig, så har man en undskyldning for alt det PMS fis ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, rødt hår er vist ikke den nemmeste sag, Maja. Men det må være endnu sværere med lyst hår - er det ikke dem, der risikerer at det bliver grønt? eller er det, hvis de farver det sort? Jeg sidder med farven i lige nu og er meget spændt :o)
   Ja, jeg er vist præ - så må man også spise et hav af chokolade, ik? ;o)

   Slet
 3. Natascha, jeg har det på PRÆCIS samme måde som dig for tiden!!! Jeg føler mig sgu nærmest depressiv den ene dag og ja netop euforisk den næste. Hvordan kan det være?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske, du også er præ, Kat? Eller også er det noget med årstiden eller månen eller sådan noget. Den så sgu også noget suspekt ud i går, månen... Men tror du ikke også at dit kan skyldes post-rejse-blues? kan man vist godt give lidt ubalance!

   Slet
  2. Jo, der er helt sikkert post-rejse-etellerandet i mig.. Men på de dage hvor jeg arbejder og er i gang hele dagen er jeg i hopla. Dagen efter er jeg så til gengæld rimelig død... Og så rumsterer tankerne. Men når solen kommer mere frem, bliver det klart bedre! Ellers danser jeg mig bare ud af det ;) - Eller spiser chokolade, hehe..

   Slet
  3. hæ ja, solskin, dans og chokolade hjælper stort set på alt!! Men du er jo også typen med meget energi, og som godt kan lide at være i gang... Det giver dig mere energi. Dyrker du stadig yoga og meditation? Jeg er kommet lidt væk fra yoga, men skal helt klart snart i gang igen - tror jeg vil være godt for mig. Har nemlig en underlig rastløshed i kroppen og hovedet for tiden.

   Slet
  4. :-) Nej altså.. Jeg "går" ikke til det længere, men det sidder på rygraden af mig, så jeg bruger det mere eller mindre hver dag. Men jeg kunne klart gøre brug af det noget oftere, for stress er pt en lille fjende hos mig. I Afrika lavede vi nærmest intet, og tempoet var et helt andet generelt. Så nu skal der ikke så meget til herhjemme for at gøre mig træt - udover mørket.
   Men jeg tror helt sikkert, du har ret.. Det er et godt tidspunkt at dyrke yogaen på; men også et hårdt - fordi vi nok har mere brug for det end vi lige går og tror (og har lyst til) ;)

   Slet
 4. Det er lige den farve jeg har :) har vøret super glad for det - også efter første favning:)

  SvarSlet
  Svar
  1. FEdt at høre, Margit! Jeg sidder med farven i lige nu. Så lige dit billede - er det den farve, du har der? For det er LIGE sådan en farve, jeg gerne vil opnå :oD

   Slet
 5. Hej lille dame, hvornår skal vi se det nye hår? Jeg venter så spændt
  Og hvor pokker ligger den indstilling, der gør svar på denne måde muligt? Jeg kan simpelthen ikke finde den! Og jeg vil så gerne have den!

  SvarSlet