mandag den 9. januar 2012

Klar til fest

Det blev 31. december, dagen gik og pludselig blev det tid til at gøre os klar til fest!!! Vi var jo godt forberedte efter workshoppen med Lisa, så det var bare med at komme i gang...

Maria og jeg skiftedes til at krølle Birgittes hår. Det tog sin tid, for hun har nok verdens tykkeste manke. Vi væbnede os med tålmodighed!


Og Birgitte blev så glad for sine krøller, at hun ikke nænnede at sætte dem op, men lod dem hænge løst under hårbåndet.


Trine tog den nemme løsning og havde købt sig en sej platinblond pageparyk...


Maria med fint hår - så mangler vi bare læbestiften!

Mig med vilde øjenvipper....

Og SÅ klar til fest!

... og her skulle festen så holdes... Billedet er taget dagen inden, hvor vi lige snusede lidt rundt for at se, hvor det var og finde en nem rute hjem iført høje sko.
Som sagt har jeg ikke selv billeder fra selve festen, udover et par, som jeg tog med min mobil, og dem kan jeg ikke lægge ind på computeren, men jeg håber på at få Trines billeder på et tidspunkt, så jeg kan lægge dem op :o)

Det var en super fin fest med lækre 20erklædte mennesker, god musik, orkester og burlesk strip - gid man gik til den slags fester hver weekend :o)

4 kommentarer:

 1. lyder alletiders!
  Jeg savner igen igen mit lange hår, selv om jeg gør hvad jeg kan for at sætte pagen op. Lykkes tit, men savner det sjove ved det lidt længere.
  Uh, ville gerne se billeder af dig danse rundt og være fin!

  SvarSlet
 2. Det var virkelig alletiders! Åh, men pagehår er jo også bare så fedt - OG tyveragtigt! Men ja, det er da sjovt at kunne sætte lidt på det en gang i mellem.
  Jeg håber, der kommer billeder! Der var jo fotograf til festen, men tror ikke, de tog nogen billeder af os, desværre!

  SvarSlet
 3. Sort/hvid billedet er bare fedt - du ligner en fortids frækkert (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tak Kit! Og der fik jeg vist lige et nyt yndlingsord! Fortidslækker - hæhæ, det er lige præcis det, jeg gerne vil være! :o)

   Slet