mandag den 26. december 2011

Dagens mand i sort/hvid

En sidste mand inden nytår?? Måske... Her får I Joaquin i flammer :o)

Jeg er stadig i familiens skød - i hvert fald et par timer endnu. Jeg er træt, for jeg sover dårligt her, og når jeg er træt, bliver jeg i dårligt humør. Så jeg glæder mig faktisk til at komme hjem til min egen lejlighed. Og sætte min nye Kähler-vase på mit tidligere tv-bord. Jeg fik faktisk to af den vase. Og fire Mumi-kopper hvoraf to var sovsedyret. Tror måske, jeg bytter den ene vase og det ene sovsedyr til nogle Kähler-tallerkner med sort og grøn stribe. Skal dog lige tage dem i nærmere øjesyn, for på billederne ser de lidt dybe ud. Men vældig fine.

Derudover fik jeg to Georg Jensen juletræslyseholdere (langt ord), så jeg nu er oppe på 9 i alt. Det er jo snart til et lille juletræ :o) Jeg fik også et par fine prikkede hårspænder, to par strømpebukser, penge til nytårsmiddag i Berlin og bodylotion fra Cowshed.

I morgen skal jeg i Tivoli med Hannah-barnet, hendes søster og mor. Bliver hyggeligt at se dem. Og om aftenen skal vi have Retro-hår Workshop med en sød svensk pige hjemme hos mig. Og drikke den flaske champagne, som jeg fik af chef i julegave :o)

Dagens gode nyhed - der ER flohmarkt i Mauerpark dagen efter nytårsaften. Nice.

2 kommentarer:

 1. joaquin er så flot! Det gør det bestemt ikke værre når han er i flammer ;)
  Lyder lækkert med dine gave, og det Retro-hår workshop, hvad går det helt præcis ud på? ;)

  -Jeg fik også selv en mumiskål i julegave, de er så søde! Fortsat god jul! :D

  SvarSlet
 2. Hej Maja! Ja, han er sgu en pæn mand - det glemmer jeg lidt en gang i mellem!

  Retrohår workshop går ud på, at der i dag kommer en sød svensk pige, som bare KAN den slags og lærer os lidt fif. Vi er nemlig fire piger, der skal fejre nytår i Berlin - og naturligvis skal til samme 20er-fest, som jeg har været et par gange før :o) Og vi vil naturligvis gerne majes ud på bedste vis, men må lige have lidt hjælp. Jeg håber på at få hentet de objektiver, jeg har fået lov til at låne, så jeg kan tage billeder af vores aften i aften :o)

  Fedt med din mumiskål! Jeg er endnu ikk selv nået ud af kop-stadiet - puha, der er ønsker til MANGE år :o)
  Fortsat god jul - og godt nytår til også, Maja.
  K.h. Natascha

  SvarSlet