torsdag den 23. juli 2015

Dagens mand i sort/hvid

HAM har jeg savnet. Altså dagens mand i sort/hvid. Så nu skal vi endelig have en. Og det bliver mit helt store crush, Joshua Jackson, også kendt som Pacey fra Dawsons Creek. Mand, han blev pænere med alderen.


Og kan man, som jeg, ikke få nok af ham, så bør man se Fringe. Der er vist 5 sæsoner, så vidt jeg husker. Og The Affair, som man bør se under alle omstændigheder, fordi det er en fantastisk serie. Selvom jeg synes, det er dybt urealistisk, at man ville være en så lækker mand som Joashua Jackson utro (i det hele taget) til fordel for ham hovedpersonen (hvis navn, jeg har glemt), der lidt ligner en abe.

2 kommentarer:

 1. Haha, keg har været vild med Dominic West (Noah Solloway i The Affair) siden The Wire, så jeg kan godt forstå, hvad Alison ser i ham. �� Men det gør ikke Joshua Jackson mindre lækker! Og The Affair er virkelig en fantastisk serie, ja, selvom jeg sidder og grimtuder mig gennem hvert afsnit.
  /Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ, jeg synes, han er lidt sådan lidt abe-agtig som sagt! Men jeg har heller ikke set The Wire. Og så er Noah bare så... ja, ynkelig.

   Slet