søndag den 17. februar 2013

Jeg sætter min hat, som jeg vil

Se, hvor jeg kan! Et indlæge mere ;) Jeg har nemlig købt en ny hat på Etsy. Den er fra 50erne og så fin, så fin.
Jeg er ret vild med den. Men. Problemet med fine hatte er, at de på ingen måde passer til min rædsel af en vinterjakke. Jeg ønsker mig en fin og smart én, men de er så dyre, og derfor har jeg bare en dejlig varm wannabe Canadian Goose. Synes de er psykogrimme, de jakker, men sidst år tog jeg konsekvensen af at have frosset rigtig mange år og købte mig en sådan. Men fine hatte passer bare ikke til, øv bøv, så jeg håber på snarligt forår (Ha! Who am I kidding?!), så den fin hat kan blive luftet.

Mig med briller og hat. Jeg måtte tage billedet i går, selvom jeg kun lige stod op, for at gå på posthuset (iført nattøj) og hente pakken med hatten :o) Det var virkelig rart med en sløver-dag, hvor jeg fik vasket tøj for første gang siden jul, farvet mit hår rødt og stenet serie. Er begyndt at se Jericho. Er meget til postapokalypse i øjeblikket, og jeg mente jeg en gang havde set nogle afsnit af Jericho, da den gik på dansk tv og jeg led af søvnløshed - og at den var uhyggelig. Det er den så bare slet ikke, men den er egentlig meget hyggelig. Udover den ser jeg The Walking Dead og Revolution med min kæreste og Bomb Girls med mig selv.

5 kommentarer:

 1. Uh Jericho er god. Jeg synes tilgengæld 2. Sæson er noget lort. The walking dead ser vi også :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er også ret glad for Jericho. Men nu elsker jeg jo også alt, der er bare det mindste postapokalyptisk. Downloader det nyeste Walking Dead as we speak, faktisk. Det bliver bedre og bedre!

  SvarSlet
 3. Og sikke en fin hat! Men hvis den er tilsat en Canada Goose-efterligning, kan jeg godt se det ikke er helt optimalt. :)

  SvarSlet
 4. Den klær dig rigtig godt. :)

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Åh, det ville være rigtig fedt, hvis du kunne spørge hende om det, eller om hun ved hvor der er et sted man kan købe den.
  Jeg har ledt nettet igennem, fuldstændig, og kan bare ikke finde den. :)

  SvarSlet