onsdag den 2. september 2009

Første kys

I dag er det faktisk 15 år siden jeg snavede første gang.
Jeg kom lidt sent i gang, så jeg var 16 år. Det er måske en underlig ting at kunne huske, men da jeg i dag skulle skrive 2/9 et sted, kom jeg i tanke om det. Og så har jeg endda en slags jubilæum.

Den slags burde man egentlig fejre med at... nå ja, med at snave. Men det kan jeg ikke lige komme til, sådan en højalmindelig onsdag...

Det var egentlig ikke nogen særlig fed oplevelse, snaveriet der til festen hos Høegh i starten af 1.G. Søren, hed han, og i da vi gik i folkeskole, var der nogle af pigerne fra klassen, der havde syntes at han var sød. Han gik i en klasse over os på en anden skole - og da jeg snavede med ham, gik han i 2.g. Han spurgte om han skulle besøge mig dagen efter, men det syntes jeg ikke lige var en god idé. Senere i min dagbog, kan jeg huske at jeg skrev, at han var en idiot, fordi han ikke rigtig ville snakke med mig... Men så vidt jeg husker, så jeg har jeg snavet med ham efterfølgende. Men det var vist flere år efter, måske endda efter at jeg gik ud af gymnasiet.

Nå ja, forresten! Et par iger efter at vi havde snavet, snavede han med en anden pige, en veninde til en fra vores klasse. Det var sgu nok derfor jeg syntes, at han var en idiot, for jeg syntes, at hun var klam.

Jaja. Sådan forløb mit første kys.

2 kommentarer:

  1. Hvor syret du kan huske datoen :p jeg kan kun huske det var om sommeren på langelands festival og jeg var 13 år.. og lå i et telt sammen med en anden fyr og hans pige og så mig og min kysseven... han hed thor... og det med de gamle navne har haft haunted mig lidt tror jeg.. Da jeg både har været sammen med en Harald, en Valdemar og en Gustav... nu har jeg bare en helt alm. skøn Martin :P

    SvarSlet
  2. Hvor fedt, du har navnetema i dine kysserier! Det har jeg egentlig også - almindelige drengenavne med M. Jeg har ikke tal på hvor mange Martiner og Mortener jeg har snavet ;o)

    SvarSlet

Blog-arkiv