søndag den 4. august 2013

Alle tiders loppedag!

I dag var jeg smut på loppemarked - jeg var desværre nødt til at forlade det ret hurtigt igen, da jeg temmelig hurtigt fik købt så meget, at jeg ikke kunne slæbe det, og brugt alle mine penge. Men halleluja en loppedag. er var alt for meget fedt! Jeg har mega optur over alle mine køb, men jeg føler mig især svineheldig med de to vintage-kjoler, jeg fik fingrene i. De er smukke og de var billige - men det var lidt af et sats, at jeg købte dem. Jeg havde lidt svært ved at vurdere størrelsen, og de to piger, som havde standen, var noget mindre end mig. Og jeg har jo et absurd taljemål, så... Jeg kunne bare ikke gå fra de kjoler, så jeg besluttede mig for at købe dem, og så evt. sælge videre, hvis størrelsen skulle være håbløs. Heldigvis passede de! Næsten, i hvert fald. Jeg skal lige tage to-tre kg for at kunne gå med den lyse, hvor knapperne gaber vel rigeligt.Den lyse kjoles talje sidder præcis der, hvor det er bedst til mig - og knapperne på den er så fine. Jeg er vild med den!


Den mørke kjole er jeg omend endnu mere forelsket i! Dog sidder taljen lidt for højt, så jeg ser lidt gravid ud, men farve og mønster er genialt, og jeg spår den til at blive min favorit-efterårskjole!
Igen, så kunne jeg godt tåle at smide et par kg, før jeg begynder at gå med den, men så er det jo heldigt, at min kæreste og jeg er på kur. Han mere seriøst end jeg, men sidst jeg var på sympatikur med ham, smed jeg 8 kg, så hvis jeg liiiiiige kunne komme af med to-tre stykker, ville jeg være en glad dame .Jeg fik også fat på lidt andet gods. Jeg går og ønsker mig aluminia-tallerkerne Lone, men de er lidt svære at opdrive på loppemarkeder og er ret populært. Jeg har en enkelt tallerken. Men så faldt jeg over Lones søster, Lise - som jo også er vældig fin! Eneste forskel er farven på striben. Lone er blå.
Lise-skålen kom med hjem.

For ikke længe siden købte jeg fint ovalt fad - som jeg desværre smadrede kort tid efter. I dag var jeg på jagt efter en afløser, og så faldt jeg over det for mig ukendte Grøn valmue.

Sidst, men slet ikke mindst, så blev jeg tilbudt seks erantis-middagstallerkner fra Bing & Grøndahl. Egentlig kan jeg jo godt lide at have noget forskelligt og så mikse det, men min kæreste kan godt lide, når tingene matcher. Så jeg købte alle seks og cyklede glad hjem med tunge poser!
4 kommentarer:

 1. Sikke en god høst! Kjolerne er virkelig fine - og endnu pænere, når de sidder på dig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tine! Tusind tak - som ssagt er jeg nok nødt til at tabe 2-3 kg for at kunne trække vejret i dem, men jeg glæder mig til at valse rundt med dem!

   Slet
 2. Jeg tænkte præcis det samme: De er endnu pænere når de sidder på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaaaaaak! Jeg var også helt overbevist om, at de skulle bo hos mig :)

   Slet